“Вінницькі вовки” без жодної поразки вийшли у плей-оф та готуються поборотися за участь та перемогу у фіналі.

Як розповів Vежі тренер нападу команди Євген Хомин, загалом команди розподілені на три дивізіони, відповідно до рівня гравців. Таким чином, у дивізіоні А – чотири команди, у дивізіоні В – сім команд (серед них і “Вінницькі вовки”), така ж кількість змагається у дивізіоні С.

"Ми провели груповий етап без жодної поразки, тому зайняли перше місце у дивізіоні і заслужили провести матч плей-оф вдома, а не на виїзді, – пояснив Євген Хомин. – Зараз ще намагаємося вибороти право на проведення фіналу чемпіонату у Вінниці".

До речі, 5 серпня у Києві мав відбутись останній матч групового етапу чемпіонату УЛАФ дивізіону В, але через недотримання регламенту командою-господарем “Бунтарі”, гра не відбулася і киянам була зарахована технічна поразка.

"Вінницькі вовки" вийшли у плей-оф чемпіонату з американського футболу

За словами тренера нападу вінницької команди, для проведення фіналу 23 вересня “Вінницьким вовкам” необхідно буде не лише виграти наступну гру, а ще й запропонувати найкращі умови та організацію матчу.

Такий собі “конкурс проектів” проводить Федерація і обирає найкращу локацію.

Вирішальна гра вінницької команди відбудеться вже на початку вересня. На домашньому стадіоні “Нива” наші гравці зустрінуться зі столичними “Джокерами”. Євген Хомин зазначив, що на сьогодні вони узгоджують з дирекцією стадіону день та час гри, але вже відомо, що це буде другого або третього вересня.



Переглядів: 2403
Поширень: 0