Минулими вихідними у Вінниці пройшов перший дитячий турнір із спортивного риболовства. Змагання підтримав  народний депутат - вінничанин  Сергій Кудлаєнко, а ініціаторами стала вінницька громадська організація  осіб з інвалідністю «Гармонія».

Як пояснили організатори турніру, такі змаганя вже влаштовували для дорослих, а для дітей було вирішено полегшити умови та зацікавити рибальством, як видом спорту. 

Крім того, для дітей з інвалідністю такі заняття мають лікувальний ефект, адже завдання потребують навичок зосередженості, терпіння та контролю.

У Вінниці пройшов перший  молодіжний турнір із спортивної риболовлі

Учасниками  турніру  стали 15 вихованців реабілітаційного центру « Гармонія», це діти від 8-ми до 16-ти років, які отримали призи, грамоти і подарунки та в майбутньому можуть  увійти до складу юнацької збірної  області  із спортивної риболовлі.

У Вінниці пройшов перший  молодіжний турнір із спортивної риболовлі

«Спорт на природі – це найкраще заняття для молоді, особливо, коли мова йде про дітей з інвалідністю, адже серед них - чимало дуже здібних і талановитих. З огляду на реформу освіти, сьогодні школа  ставить завдання розкрити  особистість дитини, сприяти реалізації в житті. І надзвичайно позитивно, коли громадська ініціатива поєднується із напрямками розвитку  освітньої сфери -  це забезпечить гарний результат.  Ми повинні підтримувати ідеї громади, що опікуються  вихованням та дозвіллям молоді», - зауважив Сергій Кудлаєнко.



Переглядів: 2768
Поширень: 0