На Вінниччині греко-римська боротьба один із пріоритетних видів спорту. А тому в регіоні щороку проходять змагання і всеукраїнського рівня. Учасників зонального чемпіонату зустрічали керівники обласного управління та міського комітету з питань фізкультури і спорту, обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

В зональних змаганнях взяли участь майже 150 борців з областей України: Рівненської, Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської, а також з Вінницької. Були представлені і всі райони регіону, де культивується цей вид спорту. Змагання проходили два дні в залі комплексу «Колос». Спортивні управлінці кажуть, що в умовах відсутності затвердженого бюджету є певні труднощі з організацією та поїздками спортсменів на змагання. Але працюють за планом. У спорті очікувати кращих часів не доводиться. Вінницьких борців підтримує обласна федерація греко-римської боротьби.

Там Вінниччину представлятимуть переможці зональних змагань Віктор Брик, Роман Жерновецький, Денис Мірошник, Ігор Ткач та Ярослав Капітун. А також спортсмени, які посіли другі і треті місця. Вінничани вибороли 4 срібних та 14 бронзових медалей.


Переглядів: 4043
Поширень: 0