Відсвяткувати Хеловін раніше та прокататися на велосипедах у цікавих костюмах містом зможуть вінничани вже цієї неділі. А найкреативніші ще й отримають подарунки.

Це вже третя «фанова хеловінська покатуха», яку організовує «Критична маса Вінниця». Збір на «HelloVin бо ж Halloween» розпочнеться 29 жовтня об 10:30 біля ТРЦ «Мир», а заїзд стартує об 11:30.

"Ми рухатимемося в основному велодоріжками, тому перекриття руху не буде. Лише в центрі проїдемося трохи дорогою. Це такий легкий заїзд, який підійде навіть для новачків та дітей. Від сили заїзд разом із всіма організаційними моментами триватиме годину", – розповідає один із організаторів Олександр Царевський.

Позаяк велопарад тематичний, то бажано приїздити в хеловінських костюмах, а найкращі з них отримають символічні гарбузи. Всього є чотири номінації: найкращий жіночий, чоловічий та дитячий образ, а також найкреативніше прикрашений ровер.

"Ми очікуємо десь на 100 учасників. Якщо перший раз багато хто приїхав без костюмів або просто в масках, то минулого року образи були дійсно круті. Думаємо, що цього року будуть ще цікавіші. А для дітей ми зараз стараємося зробити так, щоб кожен отримав подарунок", – говорить організатор.

Учасники велопараду рухатимуться за таким маршрутом: пр-т Космонавтів – вул.Хм.Шоссе – ЦПКіВ ім. Горького – вул. Грушевського – Башта (пл. Європейська) – вул. Соборна – пл. Гагаріна

За словами Олександра Царевського, кав‘ярні, котрі пригощатимуть велосипедистів на старті та фініші, також підготували знижки на напої для всіх, хто приїде в костюмах.



Переглядів: 2474
Поширень: 0