З 14 по 20 листопада у Львові проходив чемпіонат України з кульової стрільби серед юнаків і дівчат 1997 р.н. і молодших.

В активі вінничан – чотири нагороди в особистому  заліку. Павло Крепостняк став чемпіоном у вправі МП-8. Богдан Кириленко здобув золото у МП-6 і срібло у ПП-3. Максим Бабушок виборов першість у ГП-11а і став третім у ГП-12. Віце-чемпіоном у ГП- 11а виявився Данила Даниленко. Вероніка Швець хоча й не дотягнула до особистої нагороди, але у вправі ПП-50, але виконала норматив майстра спорту України.

Вінницькі стрільці стали кращими на чемпіонаті України

Не менш вражають успіхи наших земляків у командному заліку. Вікторія Стецюра, Марія Моісеєнко і Анна Левчук стали чемпіонками у ГП-11. Золото у вправах ГП-11а і ГП-12 вибороли Максим Бабушок, Данило Даниленко і Дмитро Мельник.

Павло Крепостняк, Богдан Кириленко і Олександр Дранчук здобули одразу три командні нагороди: золото у МП-8 і ПП-3 та бронзу у МП-6. Змішана пара (Павло Крепостняк-Вероніка Швець) посіла друге місце у ПП-50. А трійця наших дівчат (Дар’я Волошина, Дар’я Козачук, Евеліна Тарновська) сягнула третього місця у ГП-4.

Вінницькі стрільці стали кращими на чемпіонаті України

Ці результати були досягнуті завдяки плідній роботі восьми вінницьких тренерів на чолі з Віктором Щербою, Костянтином Лядишевим і Денисом Мустафаєвим.



Переглядів: 2459
Поширень: 0