У Хмельницькому розіграли всеукраїнський «Кубок Новатора» з дзюдо серед юнаків 2001 – 2002 р.н. На ньому змагалися борці з 18 команд, які представляли різні регіони України і Польщу. Честь Вінниці захищали троє вихованців ОДЮСШ «Колос». Вони вибороли дві медалі. У ваговій категорії до 90 кг золото здобув Владислав Коломієць. А у категорії до 81 кг третім став Олексій Липко. Обидва – кандидати у майстри спорту України. Їх тренує наставник ОДЮСШ «Колос». Юрій Осіпян.

Владислав Коломієць виграв три сутички. А Олексій Липко переміг у чотирьох і одну програв – майбутньому чемпіону, майстру спорту Олександру Зеленському. Він родом з Іллінців, тренувався у Станіслава Герасимчука, – розповів Юрій Осіпян.

Вінницький дзюдоїст здобув «Кубок Новатора» у Хмельницькому

Вінницький дзюдоїст здобув «Кубок Новатора» у Хмельницькому

Владислав Коломієць і Олексій Липко вперше здобули медалі на престижному всеукраїнському змаганні. І вони мають непогані перспективи. В лютому відбудеться чемпіонат України з дзюдо серед юнаків 2001 – 2002 р.н, який матиме статус відбору на чемпіонат Європи. Владислав Коломієць і Олексій Липко є реальними претендентами на здобуття там медалей.



Переглядів: 2422
Поширень: 0