Дитячий олімпійський квест відбудеться 16 грудня 2017 року у приміщенні торговельно-розважального центру «Мегамолл». Початок о 15:00 годині, реєстрація учасників буде здійснюватися о 14:00 годині у інфо-центрі закладу (перший поверх). Участь у квесті безкоштовна.

«Такий захід, у першу чергу, покликаний привернути увагу суспільства до занять спортом. Він проводитиметься з метою популяризації олімпійських принципів, зокрема таких, як духу боротьби та дружби. Тому що, на моє переконання, у молодої людини, яка займається певним видом спорту, набагато більше можливостей у житті, тому що спорт мотивує та вчить долати життєві перешкоди, рухатися вперед, досягати поставлених цілей», – переконаний голова Відділення Національного олімпійського комітету України у Вінницькій області Павло Хникін.

Цієї суботи у Вінниці вперше пройде дитячий олімпійський квест

Програма квесту включатиме чотири фізичні вправи, а саме:

  • піднімання тулуба,
  • віджимання від підлоги,
  • стрибки на скакалці
  • та стрибки у довжину,

а також спортивну вікторину з олімпійської тематики для учнів, їх батьків та глядачів.

Цієї суботи у Вінниці вперше пройде дитячий олімпійський квест

«Я впевнена, що наш квест посилить мотивацію батьків та дітей до занять спортом. На сьогодні фізичній культурі та спорту в Україні приділяється недостатня увага. На жаль, вони ідуть в розхід з національною системою освіти: або ти займаєшся спортом, або ти навчаєшся. Досвід європейських країн показує, що ці складові можна поєднувати, і досить успішно», – відзначила організатор спортивних заходів Відділення Національного олімпійського комітету України у Вінницькій області Аліна Новинюк.

Для учасників та глядачів квесту буде організовано шоу-програму, що складатиметься з показових виступів колективів, а також проводитимуться розіграші різноманітних призів.

Цієї суботи у Вінниці вперше пройде дитячий олімпійський квест

Переможців квесту буде нагороджено кубками та цінними призами.

Організатором заходу є Відділення Національного олімпійського комітету України у Вінницькій області за підтримки Департаменту освіти міської ради.



Переглядів: 2201
Поширень: 0