Про це повідомляє Відділення національного Олімпійського комітету України у Вінницькій області.

Офіційне зважування спортсменів – 9:00 – 9:50 год. Офіційне відкриття – о 10:00 год. Змагатимуться у спортивному комплексі «Ратібор-В» (вул. Київська, 16).

В змаганнях візьмуть участь спортсмени-початківці з Вінницької області, які займаються не так давно (в середньому близько року). А також гості із Одеської та Київської областей. Загальна кількість учасників – 180 віком з 6 років.

Зендокай карате-до – сучасне, ефективне та реалістичне бойове мистецтво, засноване на новітній техніці ММА та традиційних принципах будо. Стиль було засновано в 1999 році японським майстром бойових мистецтв Озавою Такаші (володар 8-го Дана) для відродження духу справжнього японського карате.

У суботу у Вінниці відбудеться чемпіонат із зендокай карате-до серед початківців

На сьогоднішній день більше 20 країн розвивають даний стиль карате, який у Японії ще називають REАL FIGHT (реальний поєдинок) KARATE або ММА KARATE. До цих країн з 2015 року долучилась і Україна. Офіційним представником Міжнародної федерації зендокай карате-до в Україні та президентом федерації зендокай карате-до України є вінничанин Юкальчук Ігор Анатолійович (володар 4 Дана). Керівником Вінницької міської Федерації є Дроб’язко Роман Олександрович. За 2 роки кількість прихильників цього виду спорту невпинно збільшується і лише по Вінниччині це понад 1200 спортсменів різного віку.



Переглядів: 1940
Поширень: 0