7 лютого, у спортивному комплексі «Авангард» відбулось урочисте відкриття Чемпіонату України зі спортивної акробатики серед дорослих.

Вітаючи учасників змагань, заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Крученюк зазначив: «Вінниччина – край багатий на спортивні традиції, в тому числі й зі спортивної акробатики. Тож сьогодні, від імені керівництва обласної державної адміністрації , хочу побажати учасникам чемпіонату гарних і видовищних виступів. На цьому святі спорту немає переможців і переможених, але ж визначатиметься перше, друге і третє місце у змаганнях. Тож нехай переможе найсильніший, найупевненіший і найкращий! Учасникам і глядачам бажаю гарних виступів і чудового настрою».

Майже півтори сотні акробатів приїхали до Вінниці на  Чемпіонат України зі спортивної акробатики

Відкрила акробатичний турнір володарка Гран-прі міжнародного циркового фестивалю еквілібристика Єсенія Собко. Її складний і дуже видовищний номер «Дівчинка з кулькою» не залишив байдужими нікого в акробатичній залі. Номер підготувала Заслужений тренер України Ірина Жердєва.

Майже півтори сотні акробатів приїхали до Вінниці на  Чемпіонат України зі спортивної акробатики

Урочистою ходою пройшли учасники змагань по килиму, на якому до 10 лютого демонструватимуть свою акробатичну техніку та виборюватимуть першість.

Майже півтори сотні акробатів приїхали до Вінниці на  Чемпіонат України зі спортивної акробатики

«Цього року в змаганнях зі спортивної акробатики беруть участь 148 спортсменів із 11 областей, - коментує начальник управління фізичної культури та спорту Вінницької облдержадміністрації Сергій Чернявський.- За підсумками 2017 року Вінницька область зайняла друге місце зі спортивної акробатики після Львівської. Спортсмени будуть виконувати вправи на килимі,вартістю 1 млн. 200 тис грн., який був придбаний за рахунок Міністерства молоді та спорту України. Тож зручні умови для виступів і проживання спортсменів ми забезпечили, тепер справа – за їх майстерністю»,- підсумував начальник управління.



Переглядів: 2654
Поширень: 0