У нашому місті активно розвиваються різні види спорту. Хороші результати показують вінничани, які займаються спортивною акробатикою. Вони прославляють наше місто не лише в Україні, а й закордоном. Загалом, вінницька акробатика існує вже більше 60 років і є однією з лідерів світового рівня.

Займатись акробатикою у Вінниці можна у СДЮСШОР зі складно-координаційних видів спорту, що за адресою вулиця Червонохрестівська, 11, телефон 67-72-03.

Очолює школу акробатики у Вінниці майстер спорту, Заслужений тренер України, Заслужений працівник фізичної культури та спорту, суддя міжнародної категорії, головний тренер збірної команди України Леонід Голяк. Він працює на цій посаді вже більше 20 років.

У спортшколі підготовлено 14 Заслужених майстрів спорту, 64 майстри спорту міжнародного класу та понад 200 майстрів спорту. А також 12 заслужених тренерів України, серед яких - Галина Ковальчук, Сергій Калинтюк, Людмила Баннікова, Валентина Ровенчак, Людмила Малініна, Юрій Голяк, Оксана Костенко, Діана Кульбері, Ірина Пінчук.



Переглядів: 2473
Поширень: 0