Вісім найсильніших команд України боролися за золото, срібло та бронзу.

У І турі змагань брали участь команди - представники усіх областей України. До останнього третього етапу дійшло тільки вісім кращих. Серед них і «Міцний горішок» з Вінниччини, який представляють обласна ДЮСШ та районні спортшколи, зокрема, Жмеринська, Калинівська та Ямпільська. Колективи грали за системою кола у своїх підгрупах. Подолянки спочатку вибороли 100% перемогу у матчі з білоцерківською «Россю» з рахунком 3:0. А згодом святкували перемогу в зустрічі з рівненчанками. Результат – 3:1.

Нелегкою виявилась гра з командою м. Харкова. Після чотирьох партій нічия - 2:2. У заключному етапі наші землячки переломили хід боротьби на свою користь, отже, 3:2. Збірна Вінницької області вийшла до фінальної четвірки.

У півфіналі вінничанки обіграли колектив з Дніпропетровська з рахунком 3:0, а у фіналі - з таким же результатом - харків’ян.

Подолянки та їхні тренери Андрій Піотровський та Андрій Світенко отримали золоті медалі Чемпіонату України, а 15-річна Яна Дімітрієва стала кращою спортсменкою у державі.


Переглядів: 3111
Поширень: 0