23 лютого, у обласному відділенні НОКУ відбулося нагородження кращого спортсмена січня на Вінниччині. Ним визнали 21-річного хокеїста на траві Віталія Шевчука. Він в січні у складі збірної України здобув срібло зимового чемпіонату Європи у Туреччині. І допоміг нашій команді вперше в історії вибороти путівку до елітного дивізіону! По традиції Віталій Шевчук отримав грошовий сертифікат відділення НОКУ на три тисячі гривень.

Тренер національної збірної України з хокею на траві Микола Касянчук відзначив, що Віталій Шевчук забив вирішальні м’ячі у дуже важливих поєдинках на зимовому Євро-2018 – проти Хорватії та Швеції.

Віталій Шевчук виявився одним із кращих в нашому складі на чемпіонаті Європи в Туреччині. Він був дуже активним на майданчику; через нього будувалася гра збірної. Це швидкий і водночас жорсткий хокеїст. Віталій добре відпрацьовує і в захисті, хоча має амплуа нападника. За потреби може грати і в півзахисті, – прокоментував Микола Касянчук.

До останнього часу Віталій Шевчук виступав у складі чемпіона України – вінницького клубу «ОКС-ШВСМ». Але днями відбуває до свого нового клубу з Кал’ярі (Італія).

Віталій Шевчук різко розкрився, як великий талант, лише нещодавно. До цього він був на середньому рівні в команді, хоча і потрапляв до стартового складу; не хапав зірок з неба і в молодіжній збірній, – додав Микола Касянчук.



Переглядів: 1433
Поширень: 0