Представниці вінницького клубу "Еліт" блискуче виступили на міжнародному турнірі з художньої гімнастики "Зимовий кубок", який пройшов у польському місті Сосновець.

На килим виходили юні грації Німеччини, Росії, Угорщини, Словаччини, Польщі та України (з Одеси, Києва, Вінниці та Львова). Серед них були і початківці дошкільного віку, і досвідчені майстрині. Медалі розігрувалися в індивідуальному заліку - в різних вправах та загальному заліку.

Вінницький клуб "Еліт" представляли 32 "художниці" - спортсменки від 2012 р.н. до 2006 р.н. Значна частина з них привезли нагороди. Наші дівчата вибороли в загальному заліку і окремих видах програми 9 золотих, 7 срібних і 8 бронзових медалей! Абсолютними чемпіонками ("золото" в загальному заліку) стали "елітні" вінничанки Єва Сірачова (серед дівчат 2012 р.н.), Єва Чорна (2012 р.н.), Надія Кліпайло (2012 р.н.), Єлизавета Доценко (2011 р.н.) і Софія Рембайло (2007 р.н.). А наші Єва Пінько, Поліна Демченко та Катерина Янчук привезли додому по 3 медалі. Також тренери виділили гарний виступ Кіри Мороз, яка виборола "бронзу" у вправі з обручем.

Вінницьких призерок спільно підготували три наставниці клубу "Еліт": Дар'я Чернякевич, Ольга Оксамитна та Ірина Чистоколян.

- Нашому клубу лише шість років. Регулярно здобуваємо медалі на міських, обласних, всеукраїнських і міжнародних змаганнях, - каже Дар'я Чернякевич.



Переглядів: 14781
Поширень: 0