Відбіркові змагання до збірної команди України тривали з 27 лютого по 4 березня у Івано-Франківську. Протягом шести днів 170 кращих юних боксерів з двадцяти двох областей мірялися силами на рингах, щоб вибороти право представляти Україну у складі збірної команди на світовій Гімназіаді у Марокко.

У Івано-Франківську Вінниччину представляла команда з 11 осіб. За підсумками змагань збірна юних боксерів виборола ІІІ загальнокомандне місце та привезла до області 2 золотих, 1 срібну та 3 бронзові медалі.

Вінницькі боксери вперше візьмуть участь у Всесвітній Гімназіаді з боксу

Золотими призерами української Гімназіади стали: вихованець Школи вищої спортивної майстерності Геннадій Масленніков (у вазі до 52кг) та вихованець Міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» Володимир Салецький (у вазі до 66кг). Чемпіонів підготували тренери Дмитро Терещук та Роман Вакалюк. Вже в травні холопці поїдуть в Маракеш в складі збірної команди України.

Вінницькі боксери вперше візьмуть участь у Всесвітній Гімназіаді з боксу

Срібло до Вінниці привіз Віталій Лозінський (у вазі до 75кг), МК ДЮСШ «Вінниця», тренер Денис Осадчук.

Бронзові нагороди отримали Володимир Заболотний (у вазі до 46кг), Школа вищої спортивної майстерності, тренер Сергій Глущенко, Микита Пастушенко (у вазі до 60кг) та Роман Лещенко (увазі до 80кг) – вихованці МК ДЮСШ «Вінниця», тренер Владислав Кошеєв. Вітаємо переможців та бажаємо успіху у змаганнях в Марокко!



Переглядів: 3253
Поширень: 0