У неділю, 18 береня у спортивному комплексі "Ратібор-В" (вул. Київська, 16) відбудеться відкритий чемпіонат Вінницької області із Зендокай Карате-До (розділ – Боротьба).

Цей чемпіонат присвячений одному з розділів Зендокай Карате – боротьбі. В Японії такі змагання часто називають «Зендокай-Джиу-Джитсу».

У  змаганнях беруть участь спортсмени Зендокай Карате-До з Вінницької області. Загальна кількість учасників більше 300 чол. віком з 6-ти років.

Зендокай Карате-До - сучасне, ефективне та реалістичне бойове мистецтво, засноване на новітній техніці ММА та традиційних принципах БУДО. Стиль було засновано в 1999 році японським майстром бойових мистецтв Озавою Такаші (володар 8-го Дана) для відродження духу справжнього японського карате. На сьогоднішній день більше 20 країн розвивають даний стиль карате, який у Японії ще називають REАL FIGHT (реальний поєдинок) KARATE або ММА KARATE. До цих країн з 2015 року долучилась і Україна. Офіційним представником Міжнародної Федерації Зендокай Карате-До в Україні та Президентом Федерації Зендокай Карате-До України є Юкальчук Ігор Анатолійович (володар 4 Дана). Керівником Вінницької обласної Федерації є Городівський Сергій Юрійович. За 2 роки кількість прихильників цього виду спорту невпинно збільшується і лише по Вінниччині це понад 1200 чол. різного віку.

Дата та час проведення змагань: 18 березня 2018 року (неділя) у два етапи.

Перший етап – спортсмени віком 6-9 років. Офіційне зважування спортсменів

9:00 – 9:50 год. Офіційне відкриття Першого етапу Чемпіонату о 10:00 год.

Другий етап – спортсмени віком 10-40 років. Офіційне зважування спортсменів

13:30 – 14:30 год. Офіційне відкриття Другого етапу Чемпіонату о 15:00 год.



Переглядів: 2391
Поширень: 0