Розпочали обидві команди кволо. "Нива-Світанок", при усьому бажанні, пробитись до воріт киян не могла. Перший момент біля воріт "оболонця" Чангелія вінничани створили лише в середині тайму. Після кутового пробивав Процишен, але воротар зумів відвести загрозу. В цей час "Нива" уже програвала. На 15 хвилині гравець "Оболоні-2" Малиш залишився один перед воротами після навісу...

Відігралась "Нива-Світанок" на 36 хвилині. Черговий кутовий і Трапля грає головою на випередження. 1:1!
У другому таймі від вінничан чекали більш активних дій. На 60 хвилині вперед знову вийшла "Оболонь-2". Після вкидання аута на побачення зі Степанюком вибіг киянин Комар. Поруч нікого з захисників не було, тож, будь ласка, виймайте! 1:2.

Спроб "нивовців" відігратись практично й не було! Лише наприкінці матчу вінничани створили два моменти, які могли б стати гольовими. Втім, удари Драгана і Веретинського для київського голкіпера труднощів не склали.

Отже, "Нива-Світанок" знову розчарувала. Попереду, 25 травня, виїзд до Хмельницького. Нагадаємо, у першому колі подільське дербі завершилось у "суху" нічию. Зараз сусіди з "Поділля" - одні з лідерів першості, тож на вінничан чекає нелегке протистояння.

"Нива-Світанок" наразі восьма у таблиці, маючи в активі 35 очок. А на першому місці у групі "А" другої ліги й надалі залишається з 52-ма очками "Княжа" і, схоже вже нікому першість не віддасть. У тернопільської "Ниви", що йде другою - на 11 очків менше. Вилітає "Нафтовик" з Долини (Ів.-Франківська область), який ще на початку другого кола знявся зі змагань.


Переглядів: 3299
Поширень: 0