Такий захід проводиться традиційно по всьому світу з нагоди заснування Міжнародного олімпійського комітету у червні 1894 року.

Цього року Всеукраїнська акція приурочена ще і до 20 - річчя створення Національного олімпійського комітету. Свято спорту розпочалось зранку у центральному парку масовим легкоатлетичним забігом. На старті були і старі, і молоді.

Олімпійський день бігу відзначили і в пришкільних таборах Вінниці. На базі загально-освітньої школи номер 10 відбулись «веселі забави». Змагалися команди літніх оздоровчих таборів мікрорайону «Вишенька». Загалом їх було вісім. Серед випробовувань: «Стрибунці», «Єралаш» та 10 метровий олімпійський забіг. Мешканці таборів залюбки виконували усі завдання. Захід проводився в рамках міської програми «Місто дружнє до дитини». Організував веселі старти для дітей міський центр фізичного здоров»я населення «Спорт для всіх». Команди -- переможці отримали подарунки та грамоти від національного олімпійського комітету.19 червня спортивну естафету перехоплять інші шкільні табори. Також, оберуть найспритніших. І вже 24 червня у центральному парку відбудеться фінал.


Переглядів: 4161
Поширень: 0