Юні вінницькі футболісти обіцяють повернутися з перемогою з чемпіонату «Кубок націй – Данон»Урочисті проводи футбольної команди загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 27 м. Вінниці на змагання у м. Йоганнесбург (ПАР) – знаменна подія не лише у житті навчального закладу, а й для нашого міста, області.

14 спортсменів на чолі з тренерами Андрієм Бобрівським та Іваном Подзігуном стали переможцями на змаганнях Всеукраїнського рівня та вибороли честь представляти нашу державу у фіналі турніру «Кубок націй – Данон» в далекому Йоганнесбурзі.

Привітати молоду спортивну еліту Вінниччини та побажати перемоги завітати голова обласної державної адміністрації Микола Джига, голова обласної Ради Григорій Заболотний, міський голова Володимир Гройсман, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк, виконавчий директор обласної федерації футболу Михайло Прозоровський.

«Ви є достойним прикладом для наслідування. Адже спорт, фізкультура – це те, що потрібно сьогодні державі, що виховує здорове молоде покоління, загартовує не лише м’язи, а й дух, - звернувся до юних футболістів очільник області. – Своєю працею та натхненням ви досягли значних спортивних результатів, і ще чимало успіхів, переконаний, чекає вас попереду. Тому щиро бажаю повернутися додому переможцями, щоб на вашу честь і там, у далекій країні піднявся український прапор і зазвучав державний гімн».

Юні вінницькі футболісти обіцяють повернутися з перемогою з чемпіонату «Кубок націй – Данон»З напутнім словом до команди-переможниці звернулися багаторазовий чемпіон України, чемпіон Європи, дворазовий срібний призер Олімпійських ігор в Барселоні з плавання, Заслужений майстер спорту України Павло Хникін, а також керівник проекту «Кубок націй – Данон» Віра Зеленська.
Учні школи вітали товаришів піснями, демонстрували свою футбольну майстерність, батьки благословляли у добру путь, на перемогу, а керівники регіону та міста вручили юним спортсменам прапор України, стяги області та Вінниці.

«Участь наших школярів у змаганнях такого рівня не є для нас несподіванкою, - розповідає начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк, - адже школа має хорошу матеріальну базу та кадровий потенціал для підготовки юних футболістів. Обладнані тренувальні майданчики, спеціалізовані аудиторії, а в кожній паралелі, починаючи з 5-го класу, відкрито клас спортивного спрямування.

Результати, які щозмагання демонструють учні школи, промовисто засвідчують особливий переможний дух школи, панування у ній культу спорту: протягом 7 років – перше місце у міській спартакіаді серед учнів шкіл; у 2009-2010 навчальному році – перші позиції у місті з футболу (юнаки), боксу, кульової стрільби, багатоборства «Старти надій», з легкоатлетичної естафети, а також перше місце у фестивалі «Нащадки козацької слави», ІІІ позиція у Всеукраїнському конкурсі на визнання кращої моделі організації навчально-виховної роботи школи олімпійської освіти. Тому маємо всі сподівання, що вінницька команда гідно представить Україну у Міжнародному чемпіонаті».


Переглядів: 4118
Поширень: 0