Про це повідомив прес-аташе клубу "Нива" Олег Федченко. Президент корпорації - Олег Караванський тепер став президентом клубу, якому, до речі, повернули стару назву - "Нива". Колишній президент Володимир Продивус тепер став почесним президентом. Його корпорація "Прем`єр-Фінанс" продовжить підтримувати команду. 

"OL.KAR", за словами Олега Федченко, бере на себе фінасування 50% всіх потреб "Ниви". Іншу частину, як і було раніше, добиратимуть за рахунок спонсорів, які входять до ради клубу, а також за рахунок міського та обласного бюджетів.

Уже представили футболістам і нового тренера – Богдана Блавацького. Богдан Блавацький в останньому сезоні привів хмельницьке "Поділля" до "бронзи" чемпіонату України у другій лізі. До цього він тренував "Металург" Запоріжжя та івано-Франківське "Прикарпаття", з яким у 1998 році увійшов до десятки кращих клубів Вищої ліги.

Як зазначив прес-аташе, на новий сезон, що стартує 20 липня, перед командою стоїть завдання посісти місце не нижче третього, або й вийти у першу лігу.

Логотип з сайту www.niva.vn.ua


Переглядів: 3786
Поширень: 0