У Вінниці в спортивному комплексі «Авангард» з 23 по 26 лютого 2011 року відбудеться ХХ ювілейний міжнародний турнір зі спортивної акробатики та стрибків на акробатичній доріжці «Зірки над Бугом» на призи Заслуженого тренера України Леоніда Голяка.

З цієї нагоди 14 лютого під головуванням заступника голови облдержадміністрації Любові Спірідонової відбулось засідання оргкомітету щодо організації та проведення даного турніру.

Як зазначила Любов Спірідонова, для області велика честь і відповідальність приймати в себе кращих спортсменів світу. Тому основне завдання представників влади забезпечити належне проживання, а також сприяти організації культурної програми для гостей міста та спортсменів. Проведення турніру такого високого рангу, за словами Любові Спірідонової, свідчить про те, що вінницька акробатична школа є однією з найкращих в Україні.

Директор ОДЮСШ із складно-координаційних видів спорту, головний тренер збірної команди України з акробатики Леонід Голяк, відмітив, що таку зміну в назву турніру внесли Міжнародна та Українська Федерації гімнастики в 2011 році, і в подальшому цей турнір буде мати таку назву.

На ці змагання приїжджають 270 спортсменів, тренерів та суддів.

У турнірі братимуть участь найкращі спортсмени з 12 країн: Росії, Молдови, Польщі, Нідерландів, Білорусі, Казахстану, Узбекистану, Азербайджану, Вірменії, Бельгії, Великої Британії та України.

Серед спортсменів у змаганнях братимуть участь чемпіони світу, Європи та України: Заслужені майстри спорту Наталія Вінник, Юлія Одинцова, Катерина Калита (жіночі групові вправи), майстри спорту міжнародного класу Інна Батуєва, Денис Ясинський (змішана пара), Анастасія Мельниченко, Ситникова Катерина (жіноча пара), вінничани майстри спорту Дмитро Черниш та Віктор Гамов (чоловіча пара), Андрій Козинка, Олександр Нелепа, Віктор Яремчук, Олексій Лесик (чоловічі групові вправи) та інші видатні спортсмени сьогодення.

Урочисте відкриття змагань відбудеться 23 лютого 2011 року о 18-00 в спортивній залі СК «Авангард».

Головний суддя змагань – суддя міжнародної категорії Леонід Голяк.

Підводячи підсумки засідання, Любов Спірідонова підкреслила, що всі члени оргкомітету повинні виконати свою роботу на самому високому рівні, щоб це спортивне свято надовго запам’яталося спортсменам, гостям нашого славного міста та глядачам. Це престиж держави, області та нашого міста, яке має славні спортивні традиції та здобутки.


Переглядів: 5565
Поширень: 0