В урочистому відкритті взяли участь голова обласної державної адміністрації Микола Джига, міський голова Володимир Гройсман, а також спортивна еліта Вінниччини.

Вітаючи учасників турніру Микола Джига зазначив, що для досягнення високих результатів у будь-якій роботі і у будь-якому виді спорту необхідно плідно і систематично працювати. І ті спортсмени, які братимуть участь у ХХ Міжнародному турнірі «Зірки над Бугом» є гарним прикладом витривалості і вміння досягати поставленої мети.

Володимир Гройсман відмітив, що для Вінниці – велика честь бути міжнародним центром зі спортивної акробатики. Адже наше місто має можливість зустріти кращих спортсменів світу з даного виду спорту, а влада сприятиме тому, аби дні, які спортсмени зі своїми тренерами проведуть на Вінниччині залишили найкращі враження.  А також побажав усім гарних виступів і перемог.

Учасникам турніру були вручені запашні короваї, а усі присутні мали можливість насолоджуватися кращими номерами художньої самодіяльності, які були підготовлені з нагоди відкриття ХХ Міжнародного турніру зі спортивної акробатики та стрибків на акробатичній доріжці.

У змаганнях, які триватимуть до 26 лютого візьмуть участь 270 спортсменів із 12 країн світу.


Переглядів: 7527
Поширень: 0