Довгих чотири місяці Вінниця жила передчуттям великого футболу і, нарешті, в кінці березня футбол повернувся в місто. Незважаючи на холодну, снігову погоду, СК «Нива» зібрав близько двох з половиною тисяч глядачів. На жаль, організація матчу бажала бути кращою. Довгі черги біля каси, відсутність програмок, диктора, а отже, повна таємниця щодо складів, замін, авторів забитих голів. Додамо до цього постійні збої в роботі табло, чомусь не включене освітлення в кінці гри і це ще далеко не всі недоліки ... Словом, не все гладко.

Але це другорядне. Найважливіше, що цікавило тисячі вболівальників - гра і перемога нашої команди. Як з\'ясувалося, за обома пунктами є певні питання. Перемога упущена за 12 хвилин до кінця гри, причому, гол став наслідком вже сталої традиційної помилки під час подачі кутового. Ось так виявляється, що команда, яка може похвалитися найвищим середнім зростанням гравців у першій лізі, може «похвалитися» і найбільшою кількістю голів, пропущених з "другого поверху". Ще одним бичем для «Ниви» стала нереалізація моментів. Не дарма Дмитро Козьбан змінив номер на футболці. Тепер на його спині красується цифра «27». Як знати, може це допоможе повернути колишню результативність? Ну а чого вартий момент у Руслана Качура в кінцівці гри! Але не будемо про це, напевно, Руслан тисячу разів прокручував у голові цей епізод і дивувався ... «Як ?!?!»

А спочатку гра «Ниви» сподобалася. Перші тридцять хвилин «Буковина» майже не переходила на половину поля господарів. Вінничани грали легко, швидко, агресивно, часто били. Словом, дуже непогано. Відразу ж після вдалого початку другого тайму у грі «Ниви» щось зламалося. Команда відкотилася назад, надавши супернику центр поля. Олег Федорчук пішов ва-банк, випустивши на поле одночасно чотирьох номінальних нападників, але дивідендів у підсумку це не принесло.

Тепер вінничан чекає неймовірно складний виїзд до Олександрії в гості до лідера чемпіонату, розлючений поразкою від «Нафтовика».

«Нива» - «Буковина» - 1:1
Голи: Мартинов, 47 - Басов, 78

«Нива» Вінниця: 1.Гайдаржі - 19.Прохоров, 4.Гергелюк, 10.Найко, 2.Немчанінов - 13.Герасімец, (5.Доценко, 83) 9.Варченко (18.Качур, 80), 6.Назарчук (20.Кушка, 62), 7.Лукьянец (22.Прачук, 60) - 17.Мартинов, 27.Козьбан

«Буковина» Чернівці: Чурилов - Ціколія, Мельник, Керч (Зелді, 63), Басов, Гунчак, Дорош (Рудченко, 77), Сантрапінскіх (Донець, 68), Орловський, Семенюк, Маковійчук.


Переглядів: 3222
Поширень: 0