Напередодні святкування Всесвітнього дня філософії та з нагоди 20 річниці своєї діяльності в Україні філософська школа «Новий Акрополь» започатковує проект «Людина в пошуку смислу». В рамках проекту проходить конкурс есе.

Чи пам’ятаєте ви, коли вперше замислились про смисл свого життя? За яких обставин? Яке рішення тоді знайшли? Що допомагає вам відновлювати смисл у складних життєвих ситуаціях? Як ви вважаєте, чи існує універсальний смисл життя? Що надає нам сили жити і бути щасливими попри всі негаразди?

Пропонуємо вам викласти свої міркування у вигляді есе. Можливо, ваші роздуми стануть для іншої людини відкриттям, порадою або стимулом для нових пошуків.

Вимоги до робіт:

обсяг роботи – до 6000 знаків (з пробілами), шрифт Arial, кегль 12 пт.

Мови есе: українська, російська

Есе необхідно надіслати до 1 листопада 2011 року на адресу: [email protected] з поміткою «На конкурс есе». На першій сторінці роботи вкажіть псевдонім, а в окремому файлі вкажіть ваше прізвище, ім’я та по-батькові, сферу професійної діяльності та контактні дані: поштову та електронну адресу, контактний номер телефону.

Найкращі есе будуть опубліковані на сторінці блогу «Людина в пошуках смислу» і візьмуть участь у розіграші призів.

Призовий фонд:

1 місце – 500 грн.
2 місце – 300 грн.
3 місце – 200 грн.

Вручення призів відбудеться під час Дня відкритих дверей філософської школи «Новий Акрополь» – 19 листопада 2011 року за адресою: Київ, вул. Щербакова 9А.

Контакти:

[email protected]


Переглядів: 3812
Поширень: 0