28 вересня о 15 годині у приміщенні Вінницького обласного управління з питань преси та інформації відбулась прес-конференція за участю:

Слободянюка Дмитра – голови Студентського Парламенту Вінниччини;
Капітана Олександра – громадський діяч

- У серпні 2011 року студентство Вінниччини було представлено в Азербайджані – Анною Вірник, студентка другого курсу медичного університету. Завдяки гарній презентації Анни Вінницької області та України, зокрема, наразі є можливість представити наш регіон в м. Антверпен (Бельгія) наприкінці жовтня цього року, - як зазначив Олександр Капітан. Як раніше повідомлялося ми будемо підтримувати талановите студентство, допомагати в реалізації молодіжних ініціатив та сприяти формування у молодого покоління європейського бачення.

Для того, щоб шлях обрання кандидата був прозорим та об\'єктивним було вирішено розповсюдити дану інформацію через ЗМІ, інтернет-ресурси та провести відкритий конкурс на основі анкети.

- Якщо поїздка до Азербайджану несла в собі розвиток лідерських якостей серед студентства країн СНД, то тренінги у Бельгії направлені на вивчення та усунення проблем зайнятості європейської молоді за рахунок самої молоді, - додав Дмитро Слободянюк.

Студентський Парламент Вінниччини завдячує співпраці з молодіжною громадською організацією «Молоді регіони» і завдячує ефективній оботі у молодіжному студентському напрямі. Конкурс триватиме до 5 жовтня, так як поїздка запланована в останній декаді жовтня.

Контактна особа: Дмитро Слободянюк (093) 0589078 та (097) 9375724


Переглядів: 3991
Поширень: 0