У концертній залі «Плеяда» 23 грудня відбулось урочисте вручення посвідчень депутатам Студентського Парламенту Вінниччини та обласний етап конкурсу «Кращий студент України».

Вручаючи посвідчення та вітаючи молодих депутатів заступник голови облдержадміністрації Любов Спірідонова зазначила, що сьогоднішній владі дуже необхідна допомога молодих та ініціативних людей, які сприятимуть співпраці влади і молоді. А також побажала депутатам Студпарламенту свої посвідчення поміняти на посвідчення депутатів Верховної Ради України.

У цей день розумні, талановиті та впевнені в собі студенти спробували свої можливості у запеклій боротьбі, у здобутті почесного звання - "Кращий студент України"

«Кращий студент України» – це не лише програма, що об’єднує найкращу молодь з усієї країни, а й дає можливість кожному студенту на регіональному та всеукраїнському рівні продемонструвати свої можливості, а значить, і шанс реалізувати себе у найближчому майбутньому!

15 грудня 2011 року на відбірковому етапі даного конкурсу було зареєстровано 52 учасника з 14 вищих навчальних закладів, серед яких визначено п\'ятірку фіналістів.

У фінал ввійшли найдостойніші представники ВНЗ м.Вінниця, яких було відібрано після реєстрації на сайті конкурсу. Звичайно ж, було багато критеріїв відбору, але основні із них були представлені наступним: середній бал – 4,0 і більше, активна громадська позиція в університеті і не тільки, наукова робота, участь в художній самодіяльності, спортивній діяльності та інші. Можна із впевненістю сказати, що фіналісти повністю підтвердили правильність вибору суддівства. Отож, Вінницький національний аграрний університет представляла найколоритніша студентка Вікторія Білявцева, яка вразила суддів та глядачів своїми оригінальними костюмами та гарним співом. Європейський університет представляла талановита студентка Альона Мельник. Університет «Україна» мав представництво в обличчі Марії Донець, яка порадувала публіку гарним виконанням вальсу. Гудзовська Яна – студентка музичного училища ім.Леонтовича довела усім, що успішність кращого студента полягає не лише в успішності у навчанні, але й у таланті володіння академічним співом, що зачарував усіх присутніх в залі… Перемогу виборов у нелегкому змаганні за звання «Кращий студент Вінниччини» студент Вінницького національного медичного університету ім.М.І.Пирогова Андрій Вознюк. Можна довго перераховувати усі досягнення студента-випускника, варто взяти до уваги і те, що переможець є депутатом ІІ скликання СПВ, стипендіантом Президента України, членом Вченої Ради ВНМУ, членом студентського наукового товариства свого університету, після закінчення планує працювати на благо акушерства та гінекології, але найголовніше те, що Андрій уособлює в собі не лише постать успішного студента, а й романтичної особи, що він доказав своїм прекрасним виконанням мелодії «Bessame mucho» на кларнеті. Маємо надію, що усі достоїнства допоможуть йому вирвати перемогу на Всеукраїнському фіналі престижного конкурсу студентства!

Окремо оголошувались переможці, які досягли визначних результатів в різних галузях:

  • «Кращий студент - науковець» - Чорнопищук Роман, студент Вінницького національного медичного університету.
  • «Кращий студент – громадський» - Сахаров Володимир, студент Вінницького торговельно-економічного інституту.
  • «Кращий студент - медійник» - Урсуленко Ольга, студентка Вінницького педагогічного університету.
  • «Кращий студент - дизайнер» - Блажко Ольга, студентка Вінницького торговельно-економічного інституту.
  • «Кращий студент - спортсмен» - Вовкотруб Роман, студент Вінницького національного технічного університету
  • «Кращий студент - аналітик» - Юрченко Анна, студентка Вінницький інститут економіки Тернопільського національного економічного університету.

«Я навіть не очікував, що стану переможцем такого конкурсу, адже моїми конкурентками були прекрасні студентки, змагатися із якими, як єдиному представнику сильної половини людства, було нелегко! Заздалегідь, реєструючись на конкурсі, мав надію на перемогу у вузькій категорії: кращий студент – науковець, адже маю гарний науковий досвід в області акушерства та гінекології, але мене переконали, що я зможу осилити і конкурс такого рівня. Ще раз переконуюся в тому, що віра в себе, та віра оточуючих в тебе завжди допомагають у подоланні вершин!», - ділиться Андрій Вознюк.


Переглядів: 9625
Поширень: 0