Голова обласної Ради Сергій Татусяк обговорив з молодими парламентарями основні напрями роботи їхньої діяльності у 2012 році. Голова наголосив, що з метою ефективності роботи Студпарламент та обласна Рада мають узгоджувати та координувати свої дії та пріоритети, і, відповідно до цього, планувати спільні заходи.

Голова обласної Ради обговорив зі Студпарламентом план роботи на 2012 рік

Одним із перших таких заходів має стати виїзне засідання сесії Студпарламенту за участю Сергія Татусяка. Попередньо його планують провести на базі Барського автомобільно-дорожнього технікуму.

У ході зустрічі голова облради також закликав студентів-обранців прискорити їхнє закріплення за депутатами обласної Ради.

– Не затягуйте цей процес. Знайомтесь з інформацією про депутатів на сайті облради, вносьте пропозиції, хто з ким хоче працювати, в якому напрямку. Я не хочу, щоб ми вам нав’язували – вирішуйте самі, – звернувся до колег Сергій Татусяк.

Він додав, що вважає нинішній склад депутатського корпусу облради сильним. А дискусії і конфліктні моменти, які часом виникають, назвав нормальною ситуацією у раді, де представлені різні політичні сили. Сергій Татусяк головним принципом роботи обласного представницького органу назвав відкритість. Цього ж побажав і депутатам Студпарламенту.

– Будьте відкритими. Правда, яка б вона не була, – головний інструмент у владі, в тому числі і в Студентському парламенті, – наголосив голова.

Наостанок Сергій Татусяк закликав молодь ознайомитися із головними документами, з якими на сьогодні працює обласна Рада і органи місцевого самоврядування на місцях. Це, зокрема, «Концепція реформування місцевого самоврядування» та методичні рекомендації щодо напрацювання «Стратегії розвитку Вінницької області до 2020 року».

Голова обласної Ради обговорив зі Студпарламентом план роботи на 2012 рік

Також під час зустрічі студенти заспівали голові та всьому виконавчому апарату обласної Ради щедрівки.


Переглядів: 4976
Поширень: 0