Незважаючи на холодний вечір, який нам принесла довгоочікувана зима, 18 січня у КЗ «Плеяда» було гаряче, ще б пак – там зібралися найталановитіші, найгарніші, найкреативніші представниці усіх ВНЗ міста Вінниця!

Привід даного зібрання був вагомий – фінальний кастинг конкурсу краси «Міс Студентство Вінниці»! І, хоча, конкурс організовується лиш перший рік і деякі скептики не впевненні, що він буде яскравим, але варто зазначити, що головний меценат конкурсу Сергій Панадій минулого року мав досвід організації конкурсу «Міс Україна – Поділля», який нічим не уступив найпрестижнішому конкурсу міста «Міс Вінниця» !

Отож, кастинг зібрав більше 150 дівчат із різноманітних навчальних закладів міста, не безпосередньої допомоги депутатів Студентського Парламенту Вінниччини, які взяли активну участь в організації кастингів у ВНЗ, які вони представляють!

Ведучою кастингу була переможниця конкурсу «Міс Україна-Поділля» , студентка Вінницького училища культури та мистецтв ім..Леонтовича Вікторія Рихлюк, яка по собі знає усі нюанси даних заходів, зазначила, що основне – впевненість у собі, внутрішнє наповнення....

Гордість Вінниччини – переможниця національного конкурсу краси «Міс Україна 2011», а також фіналіста «Міс Світу» Ярослава Куряча також порадувала своєю присутністю у лавах суддівства!

За трьохгодинної міжусобної «боротьби» журі обрало 26 красунь, а заплановано було 20, отож, ще 6 дівчат є резервними і в ході репетицій із маестро танцювальної сцени України Амадором Лопесом, який буде головним балетмейстром конкурсу, буде обрано головний склад учасниць фіналу!

Ще один сюрприз – ведучий, фіналіст другого сезону української «Фабрики зірок» Марк Савін! Звичайно ж, конкурс порадує своєю специфічністю, адже планується декілька етапів фіналу, який відбудеться 11 лютого в Домі Офіцерів, а саме – конкурс талантів, представлення свого соціального проекту та інтелектуальний конкурс!

О, так, організатори мають за мету зробити майже неможливе – обрати уособлення ідеалу студентства Вінниці. У даному випадку згадуються слова Антона Чехова: «У людини повинно бути усе прекрасним : і зовнішність , і душа, і думки…»

Що ж… будемо сподіватися на те, що ідеал студентства існує і стане відомим на фіналі, а головне – буде достойним вибором членів журі!


Переглядів: 15744
Поширень: 0