Не дивлячись на люті морози та вихідний день, 28 січня 2012 року у приміщенні сесійної зали обласної Ради відбулося розширене засідання депутатів ІІ скликання Студентського парламенту Вінниччини.

На зборах були представлені усі проекти, які плануються реалізовуватись протягом календарного року. Варто відзначити, у цьому випадку комітет правової роботи, який вже реалізував один із пунктів свого проекту «Чиста освіта», йдеться про проведення круглого столу «Чиста освіта», а також створення свого розділу на сайті www.student.myvin.com.ua. Одним із пунктів стала участь СПВ у проведенні VII Всеукраїнської акції «Серце до серця», на засіданні виступила із пропозицією тісної співпраці координатор у Вінницькій області – Бесараба Олена. СПВ прийняв рішення про співпрацю, запропонованою головою Вінницької Федерації Драгрейсінгу та Дріфту – Андрієм Гальчинським (згідно даного рішення, студенти матимуть 50% знижку на усі заходи, які будуть проводитись вищевказаною федерацією). Соціальним та культурно-масовим комітетами планується активна участь у Всеукраїнській акції «Епідемія доброти».

Порадувала конструктивність та відкритість засідання, а також дружня атмосфера, яка закріпилася в органі студентського самоврядування за перший місяць роботи. Голова СПВ Дмитро Слободянюк підсумував роботу Парламенту за період грудень-січень, а також підкреслив свої критичні зауваження, які повинні налагодити депутатів на правильну роботу.

На засідання Студентського Парламенту завітав голова Обласної Ради Сергій Пилипович Татусяк, який зазначив про те, що депутати повинні бути відкритими до співпраці один із одним. «Яка б не була правда, - говоріть!»


Переглядів: 3516
Поширень: 0