27 березня 2012 року в ауд. ГУК 222 (Хмельницьке шосе, 95) відбудеться турнір по інтелектуальній грі "Трійка" .

Реєстрація команд на місці гри 14.30 -14.45

Жеребкування: 14.45-15.00

Початок ігор 15.00

Заявки приймаються до 14.00 26 березня 2012р. Можна реєструватись надіславши мені повідомлення або в паперовому варіанті.

В заявці необхідно вказати назву команди, прізвища та імена гравців, контактний телефон.

Частина запитань гри буде присвячена Тарасові Шевченку (приблизно третина) , а більша частина запитань різноманітної тематики.

Призовий фонд (надає ВОО ВУТ «Просвіта» ім. Тараса Шевченка):

1-е місце - 300грн, 2-е місце 200грн, 3-є місце 100грн

Для довідки:

  1. У грі беруть участь команди в складі 3 чоловік.
  2. Один гравець кожної команди виконує функцію „корінний” - йому дозволяється подача звукового сигналу про готовність команди відповідати на запитання. Два інших гравці називаються „підпряжними” і мають право давати відповідь на питання при звертанні до них ведучого.
  3. У ході гри будь-які знаки, сигнали або обговорення в команді заборонені. Даний пункт поширюється на увесь час розіграшу кожного питання (див. п.5).
  4. Кожна тема, що грається, складається з 3 питань. На кожне питання від команди приймається три відповіді: по одній від кожного гравця. Порядок відповіді визначається ведучим. Корінний при цьому завжди відповідає останнім.
  5. Розіграш питання починається з початком читання ведучим тексту питання і закінчується з оголошенням ведучим правильної відповіді.
  6. Корінний може подати сигнал про бажання відповідати в будь-який момент читання питання. У випадку, якщо питання не було дочитано до кінця, його читання припиняється і ведучий приймає відповіді від команд.
  7. У випадку, якщо команда, що відповідає, дала три неправильних відповіді, тоді ведучий дочитує питання (якщо воно не було дочитане) і відразу ж звертається за відповідями до іншої команди.
  8. У випадку якщо по закінченні читання питання ні від однієї з команд не був отриманий сигнал про бажання дати відповідь ведучий починає п’яти секундний зворотний відлік, під час якого команди можуть подавати сигнали. У випадку відсутності сигналу від обох команд питання вважається розіграним.
  9. Кожному гравцеві при звертанні до нього ведучого приділяється 3 секунди, протягом яких він повинний або дати свій варіант відповіді, або відмовитися від відповіді.
  10. У випадку порушення будь-якою з команд п.3 дійсних правил, вона позбавляється права відповіді на питання, що грається.
  11. За кожну правильну відповідь на питання команда одержує кількість очок, що дорівнює вартості питання.
     



Переглядів: 3857
Поширень: 0