перелік тем, що були основними під час тренінгів. У вільний від тренінгів час депутати брали активну участь у популярних серед молоді інтелектуальних іграх «Дебати» та «Мафія», адже фундаментальне навчання закладене у теорії, що перевірена на практиці!

Протягом трьох днів перебування молодь детально ознайомилася з структурою навчального закладу, на базі якого перебувала. Було перейнято колосальний досвід по вихованню патріотичної молоді, організації навчального процесу, дозвілля, спортивного та оздоровчих аспектів студентського життя технікуму з якими ознайомив молодь директор БАДТ Йосип Едуардович Кібітлевський. Мужній склад СПВ вирішив самостійно переконатися у спортивній організації дозвілля, проводячи міні-чемпіонат по футболу між командами, що були сформовані серед депутатського складу СПВ.

В останній день перебування у м.Бар до молодих депутатів завітали голова обласної Ради Сергій Пилипович Татусяк та вінницький меценат Володимир Продивус, який допоміг організувати виїзну сесію СтудПарламенту. На офіційному пленарному засіданні Студентського Парламенту Вінниччини голова обласної Ради вручив юнакам та дівчатам посвідчення депутатів СПВ та поділився думками щодо спільної участі у реформуванні територіальних громад. Було детально обговорено питання щодо закріплення за депутатами обласної Ради, яке вже вступило в силу.

«Ви є локомотивом, який є рушійною силою ефективної роботи», - зазначив Татусяк С.П.

У свою чергу Володимир Продивус запевнив, що готовий завжди підтримати розумні, соціальні, молодіжні, креативні та реальні проекти. «Мені сподобався запал в очах молодіжних лідерів, це наша зміна в найближчому майбутньому, тому я завжди радий їм допомогти у їх починаннях».

На пленарному засідання СПВ було узгоджено подальший план роботи на 2 місяці, серед яких: поїздка у Польщу, активна участь у проведенні Всекраїнської благодійної акції «Серце до серця» та організації флеш-акції, приуроченої до Дня Перемоги.

Отож, гарно організоване навчання, відпочинок закріпили дружні відносини між депутатами СПВ, а також зміцнили єдність, яка обіцяє стати запорукою ефективного Парламенту ІІ скликання!



Переглядів: 4880
Поширень: 0