23 березня, на базі Вінницького національного технічного університету, за ініціативи Спілки молодіжних організацій Вінниччини, відбулась презентація міжнародного проекту «Школа демократичного управління». На заході були присутні ректор Вінницького національного технічного університету Володимир Грабко, почесний голова Спілки молодіжних організацій Вінниччини Олександр Капітан, а також депутати Студентського Парламенту Вінниччини та активна студентська молодь.

Під час презентації Олександр Капітан детально розповів про проект, умови конкурсного відбору та можливості, які невдовзі відкриються перед молодими вінничанами.

- Спілка молодіжних організацій Вінниччини нещодавно стала повноправним членом Регіональної молодіжної мережі Ради регіонів Європи, тому у травні та червні ми плануємо організувати поїздки молодих лідерів до Відня та Страсбурга відповідно, а вкінці літа декілька людей зможуть відвідати Азовські острови, - зазначив Олександр Капітан.

На презентації також побували студенти, які вже стали учасниками міжнародних програм. Анна Вірник учасниця молодіжного форуму країн СНГ в Азербайджані та Олексій Саліхов учасник тренінгу в м. Брюссель (Бельгія) розповіли про свій досвід участі у подібних проектах.

«Школа демократичного управління» спільно реалізується організаціями з Вірменії, Азербайджану, Білорусі та Грузії. Проект фінансується за рахунок Ради Європи - Європейського молодіжного фонду та Міністерства молоді та спорту Грузії. Основною метою проекту є об’єднання молоді та громадськості для їх ознайомлення з цінностями людських прав, демократичних засад і законів запроваджених Радою Європи. Заходи в рамках проекту відбудуться з 22 по 27 квітня 2012 року в м. Тбілісі (Грузія).

Для того щоб взяти участь у конкурсному відборі та отримати аплікаційну форму необхідно відправити лист з темою: «Школа демократичного управління»на електрону адресу [email protected]

Кінцевий термін прийому заявок: до 18.00 год. 27 березня 2012 року.
 



Переглядів: 4518
Поширень: 0