Навчання відбувалося для всіх бажаючих. Близько двадцяти студентів вищих навчальних закладів Вінницької області протягом шести годин, працюючи у групах, мали змогу на практиці навчитися готувати проекти для участі у конкурсі-гранті.

- Провести тренінг мене спонукали численні прохання самих студентів, з якими ми неодноразово зустрічались при підготовці даного конкурсу, - говорить організатор даного заходу Сергій Кудлаєнко. - У нас в країні є чимало активних молодих людей, які мають багато цікавих ідей та ініціатив. Проте, перед ними досить часто постає проблема як донести свої пропозиції до потенційних роботодавців, донорів. Тому проведення даного тренінгу є чудовим способом не тільки підготувати студентів до участі у Програмі, а перш за все - це вчить їх не бути байдужим та прививає соціально-активну життєву позицію.

Підсумовуючи зустріч тренер Світлана Ходакова відзначила, що ініціатива Сергія Кудлаєнка про проведення конкурсу-гранту це реальна можливість для молоді здобути конкретні знання, досвід, яких їм так бракує після закінчення навчання. Рішення про проведення даного тренінгу свідчить про те, що і у Вінниці є люди, які мають бажання конкретними вчинками змінити формат сучасної політики.



Переглядів: 4683
Поширень: 0