Розпочалося святкування 21 березня: на коридорах головного корпусу інституту студенти розмістили підготовлені ними стінгазети. До цієї роботи кожна група віднеслась дуже креативно та творчо. Були використані фотографії, на яких зображені яскраві сторінки студентського життя, оригінально презентовані майбутні професії.

Продовження свята було ще цікавішим: студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм» представили свої творчі роботи. Вони порадували викладачів, студентів та гостей заходу кулінарними стравами різних країн світу, які можна було продегустувати, а також почути цікаві історії виникнення даних страв і дізнатися про культуру тієї чи іншої країни. Одним із найяскравіших заходів дня стало бармен-шоу, яке було продемонстроване студентом третього курсу. Шоу включало в себе приготування різних коктейлів з використанням спеціальних трюків і вогняних спалахів.

Кафедра товарознавства та маркетингу організувала виставку-дегустацію хлібобулочних та кондитерських виробів ТМ «Фуршет» та ковбасних виробів ТМ «Ковбаскофф». Але на цьому заходи не закінчувалися - всі бажаючі могли відвідати майстер-клас, на якому студенти спеціальності «Маркетинг» представили, як можна підібрати собі одяг через мережу Інтернет. Студенти-товарознавці четвертого курсу презентували створене ними віртуальне підприємство - супермаркет «Обжора». Студенти факультету, переможці всеукраїнського консумер-фесту 2012 «Час діяти», який відбувся в м. Києві, представили продукцію ТМ «Їжа богатирів» та відео-ролик власного виробництва «Споживач завжди правий?».

Презентації кафедр відвідало багато студентів, випускників інституту різних років, а також учнів старших класів шкіл м. Вінниці

В цей же день у спортивній залі інституту відбулося спортивне свято «Козацькі розваги», в рамках якого проводились різноманітні конкурси між збірною студентів факультету та учнями фізико-математичної гімназії №17.

Продовжилося свято 22 березня у актовій залі першого корпусу, де відбувся святковий концерт за участю студентів факультету і запрошених гостей. Під час концерту було висловлено подяки та нагороджено грамотами найкращих кураторів і старост факультету, відмінників навчання, активних діячів, спортсменів, учасників КВК та художньої самодіяльності. Також грамоти отримали переможці олімпіади «Обираю професію сам» - абітурієнти загальноосвітніх шкіл м. Вінниці та Вінницької обл. Яскравим завершенням святкування став виступ рок-групи PERFECT ENERGY, яка запалила студентів енергією та подарувала багато незабутніх вражень.

Святкування Дня факультету товарознавства, маркетингу та туризму стало насправді чудовим заходом, організацією якого займалися декан факультету Сіренко Світлана Олександрівна, заступники декана Гирич Сергій Володимирович та Кізюн Алла Григорівна, а також весь викладацький колектив та студенти факультету.



Переглядів: 6429
Поширень: 0