10 квітня, у галереї "ІнтерШик" відбувся ярмарок творчих робіт "Творчість заради життя", метою якого було підтримати Моцяка Олександра – студента «Вінницького медичного коледжу імені академіка Д.К. Заболотного», який потребує негайного лікування. У хлопця онкозахворювання – лімфома. На операцію з трансплантації кісткового мозку потрібно зібрати 40 тисяч доларів.

Студенти всіх вузів Вінниччини відгукнулися на прохання Студентського Парламенту Вінниччини. У кожному із навчальних закладів провели збір коштів на лікування студента медичного коледжу.

На виставці творчих робіт - акварелей, писанок, прикрас з бісеру та ляльок-мотанок студенти зібрали більше трьох тисяч гривень. Усі зібрані кошти вони перерахували на лікування Сашка Моцяка.

- Вони дуже емоційно сприйняли біду хлопчика, тому роботи принесли всі - від першого до п’ятого курсу, - каже декан університету культури та мистецтв Галина Кравчук. – Ми вибрали найкращі акварелі, писанки, прикраси з бісеру та ляльки-мотанки на продаж. Всі інші відвеземо у Стрижавський будинок-інтернат. Молодь не байдужа, вона з радістю допомагає тим, кому це необхідно, це росте нове покоління.

Маємо сподівання, що люди звернуть більшу увагу на проблему, що склалася у сім`ї Моцяків.

- Не будьте байдужими! - звертається до вінничан депутат студ.парламенту Ярослав Павловський. – Добро завжди повертається.

Просимо перерахувати кошти на рахунок:

Філія АТ «Укрексімбанк» м. Вінниця
Вул. Козицького, 51 МФО 302429
Р/р 26206000119721
Ід. Код 2113412423
Моцяка Валентина Іванівна

 


Переглядів: 4017
Поширень: 0