Метою даного заходу стало згуртування молоді, озеленення рідного краю під гаслом «Дружба народів - єдність України», консолідація представників усіх народів і конфесій регіону до співпраці та партнерства. «Насамперед, це ознака нашої внутрішньої культури, запорука світлого майбутнього», - відзначила Тетяна Колагуряну, студентка ВНТУ – представник азербайджанської діаспори.

Напередодні декілька днів йшли дощі, але на час обумовленої акції вийшло сонечко. Студенти з Азербайджану та депутати Студентського Парламенту Вінниччини висадили більше 100 дерев вздовж вулиці Максимовича неподалік лісового господарства: це були і липи, і берези.

«Багато хто сьогодні вперше садили дерева. Гарна думка надихає, що ті люди, які посадили дерево власними руками, ніколи не завдасть йому шкоди! А чоловіки сьогодні зробили одну з трьох справ, які запрограмовані у них на все життя. Студентський Парламент Вінниччини з радістю відгукнувся до представників Союзу молоді Азербайджану в Україні на проведення цієї акції і вважаємо, що такого роду мультикультурні проекти є не останніми», - наголосив голова СПВ, Дмитро Слободянюк.

«Це чудовий захід, адже озеленення, наведення чистоти та порядку в нашому місті, у довкіллі рідного краю – святий обов’язок кожної людини, і неважливо якої ти національності», – сказав депутат Студентського Парламенту Вінниччини Буник Ярослав.


Переглядів: 3426
Поширень: 0