Голова обласної Ради Сергій Татусяк завершив серію зустрічей із представниками студентського самоврядування п’яти державних вишів Вінниччини: аграрного, технічного, педагогічного, медичного та торгово-економічного. Зустріч зі студентами останнього відбулася 7 травня.

Насамперед Сергій Татусяк закликав співрозмовників долучитися до формування робочих груп студентів-земляків, тобто вихідців з однієї територіальної громади. Ці групи працюватимуть над стратегією розвитку свого населеного пункту. На сьогодні у райони зроблено запит щодо списку студентів, які навчаються у вінницьких вишах.

– Цей формат запропонували самі студенти, тому, я думаю, він для вас прийнятний і буде ефективний для нашої спільної роботи, – зауважив С.Татусяк.

Він також запропонував студентам торгово-економічного інституту використати літні канікули для громадської роботи. А саме: взяти участь у написанні грантових проектів як індивідуально, так і у складі існуючих молодіжних громадських організацій.

– Проекти – це для вас професійна школа. Після участі у них вас візьмуть в будь-яку комерційну структуру, адже таким чином ви підсилюєте свою спеціалізацію, – зазначив голова облради.



Переглядів: 4433
Поширень: 0