Даний турнір проводився вперше, а організували його депутати Студентського Парламенту Вінниччини, за підтримки Фонду Володимира Продивуса. У змаганнях взяли участь 16 найкращих університетських команд.

У перший день турніру боротьба була напруженою, адже був серйозний мотив: приз від головного спонсора турніру – Фонду Володимира Продивуса, а який саме - інтрига трималася до фіналу! Особливо, були цікавими матчі між ВНЗ І-ІІ рівня акредитації. Відомо, що училище культури та мистецтв ім. Леонтовича не може пишатися надзвичайно великою кількістю футболістів чоловічої статі, але турнір «поломав» усі стереотипи даних поглядів, тому команда даного ВНЗ завоювала приз глядацьких симпатій турніру.

Надзвичайно емоційним був матч між командами двох «титанів» вінницького футболу – ВНАУ та ВНМУ ім. М.І.Пирогова, які зустрілися у півфіналі. Молоді медики показали, що медичний університет пишається не лише розумовими здібностями своїх студентів, а й спортивними – фінальний свисток зафіксував перемогу з рахунком 5-0 (напевно, команда ВНАУ трішки втратила сили після перемоги у номінації «Футбол» на фестивалі «Студентська весна)!

Несподіваним стало і те, що у фіналі отримали і своє місце команда ВК НУХТ, які у півфіналі на останній хвилині «вирвали» перемогу у команди Вінницького будівельного технікуму. Фінал порадував і, водночас, накалив усі емоції уболівальників. Переможець визначався у футбольній лотереї - лише після серії пенальті стало відомо, що володарем «Кубку СПВ по міні-футболу» та матеріальної нагороди від Фонду Володимира Продивуса (на купівлю спортивного інвентарю) стала команда ВК НУХТ, відповідно. ІІ місце – ВНМУ, а бронза у «руках» команди Вінницького будівельного технікуму!

Кращим форвардом став гравець команди ВНМУ ім..М.І.Пирогова – Хусаму Ясін, який протягом усього турніру забив у ворота противників 10 голів!

«Саме такого роду заходи, дають змогу залучати навчальні заклади різних рівнів акредитації. Змагання, фанати, серія пенальті, подяки та багато позитивних емоцій залишилось у всіх, хто стали учасниками футбольних баталій», зазначив голова СПВ, Дмитро Слободянюк.



Переглядів: 4119
Поширень: 0