Як відомо шлях до серця чоловіка лежить через шлунок, тому учасниці другого туру конкурсу «Шукаємо наречену» на півдорозі до серця секс-символа, діючого мера Студентської Республіки, депутата Студентського Парламенту Вінниччини Миколи Гнатюка, який обіцяє одружитися з переможницею в рамках студентського мультифестивалю «Студентська Республіка 2012».

В четвер, 14 червня о 14:00 (вул. Соборна, 85, другий поверх, конференц-зала товариства «Україна-Польща-Німеччина») відбудеться другий етап конкурсу «Шукаємо наречену» кулінарне змагання. 6 учасниць-півфіналісток представлять на розгляд журі дві страви власного приготування, а саме: страва на вибір та десерт. Щоб уникнути махінацій організатори вимагають також: рецептуру приготування страви та фото в якості підтвердження, що страва приготована своїми руками. Страви оцінюватиме професійне журі та наречений, власною персоною. За результатами даного етапу будуть відібрані 3 фіналістки – дівчини, які отримають змогу провести побачення з омріяним Колею та максимально вплинути на його вибір.

Переможниця конкурсу буде оголошена 21 червня на вечірці в нічному клубі «Кумбари» на якій відбудуться урочистості заручин та складання повноважень минулорічного магістрату регіональної Студреспубліки. Безпосередньо весільна церемонія проводитиметься 23 червня в місці проведення Студентської Республіки – таборі «Колос» на Старому місті, де буде не менш цікаво та насичено, за словами організаторів.


Переглядів: 4298
Поширень: 0