Мер Студентської Республіки з дівчатами

14 червня у рамках конкурсу «Шукаємо наречену» пройшов другий тур – кулінарний. Чотири учасниці - Інеса, Марина, Дарина, Анастасія – демонстрували свої кулінарні здібності діючому меру Студентської Республіки, депутату Студентського Парламенту Вінниччини і, власне, нареченому Миколі Гнатюку. Ще двоє дівчат на конкурс не приїхали.

Сам наречений Микола каже, що і все це почалось із жарту.

- Я, якщо чесно, не очікував, що в нас вийде організувати щось подібне, - каже Микола Гнатюк. – Зараз я розумію: те, що в нас вийшло на даному етапі, - не жарт. Взагалі, мета цього конкурсу пі-ар Студреспубліки. Конкурс складається з трьох етапів. Перший етап проходив в Інтернеті, де ми провели конкурс фото, відібравши шість учасниць. І ось, власне кажучи, - другий етап, де дівчата демонструватимуть мені та журі свої кулінарні таланти.

підготовлені страви для мера студреспубліки

Підкорити журі дівчата-учасниці спробували: запашною піццою, салатом "футбол", бутербродами з ковбасою та сиром. На десерт приготували кекс, торт «Наполеон», морозиво з цукатами. А учасниця Марина приготувала шоколадний пиріг у вигляді перших літер свого імені та імені нареченого "К.М" (Коля і Марина).

Чи смачні страви члени журі і сам наречений оцінили на смак. Страви смакували Дмитро Слободянюк – голова Студентського Парламенту Вінниччини, Віктор Гнатюк – депутат Студентського Парламенту Вінниччини, Олексій Балацький – організатор конкурсу «Шукаю наречену» і власне Микола Гнатюк – наречений.

До 21 червня «жених» має провести побачення з кожною з дівчат. А переможницяю конкурсу обіцяють оголосити 21 червня на вечірці, де відбудеться урочисте весілля і складання повноважень минулорічного магістрату регіональної Студреспубліки.

Сама ж весільна церемонія проводитиметься 23 червня в місці проведення регіонального етапу всеукраїнського мультифестивалю "Студентська Республіка" на базі відпочинку "Колос", що буде тривати до 25 червня.


Переглядів: 5707
Поширень: 0