Почалась осінь, для когось вона дала змогу розпочати нове життя, для когось надії на продовження шляху до своєї цілі, а саме наблизитись на ще один крок до отримання вищої освіти. Неймовірні почуття переповнювали першокурсників, посмішки та радість тих, хто давно звик до стін рідного Тернопільського економічного університету у місті Вінниця. Студенти отримали настанови від директора та його заступників, також слово надали випускникам та батькам новоспечених універсантів. Не обійшлось і без благословення, усі зарядились благодатною енергією.

Не зважаючи на те, що пройшло так мало часу від початку нового навчального року, студенти та навчальний відділ встигли виконати не малий обсяг роботи. Найголовніше, що хотілось би відмітити це, звичайно, день присвячений здоров’ю. Той час, який допомагає зблизити ще малознайомих людей та закріпити стару дружбу. Молодь брала участь у спортивних змаганнях, демонструвала свої кулінарні здібності, загалом усі залишились задоволеними. Хтось переміг, показавши свою силу та міць, а комусь пощастило здивувати неперевершеним смаком юшки з риби. Особливим подарунком для кращих та найактивніших буде подорож до неймовірного міста Львів, де буде змога ознайомитись із секретами цього дивовижного старовинного куточка прекрасної Батьківщини.

За усе це хочеться виразити слова вдячності, адже саме інститут надав нам змогу знайти нових друзів, пізнати, що таке командний дух та підтримка, а також не можливо не оцінити ті коштовні знання.

Бажаю успіхів та наснаги на найближчі місяці важкої, але цікавої дороги до успіху кожного майбутнього економіста.



Переглядів: 3850
Поширень: 0