На засіданні виступила Анастасія Сабова, яка поінформувала присутніх голів обласних колегій Всеукраїнської студентської ради щодо розвитку міжнародної співпраці та заходів, у яких брали участь представники ВСР у серпні 2012 року спільно зі студентськими лідерами з інших вищих навчальних закладів студентської Євразійської співдружності, а також звернулася із заявою щодо припинення виконання нею обов’язків очільниці Всеукраїнської студентської ради у зв’язку із завершенням навчання у вищому навчальному закладі.

Після проведеного обговорення Президія Всеукраїнської студентської ради одноголосно ухвалила рішення: на період до проведення Конференції призначити в.о. Голови Всеукраїнської студентської ради Олександра Тура, голову студентської ради Київського національного лінгвістичного університету, студента 1 року магістратури.

Євген Суліма подякував Анастасії Сабовій за плідну співпрацю протягом останніх двох років, а також звернув увагу нового в.о. Голови та голів обласних колегій на необхідності активізації роботи Президії і обласних колегій ВСР, залучення до діяльності Ради нових представників та більш активної і тісної співпраці зі студентськими лідерами.

Коментар голови Студентського Парламенту Вінниччини, Дмитра Слободянюка:

Я радий, що після певної перерви студентська Вінниччина знову представлена серед когорти всеукраїнських лідерів студентського самоврядування. Тепер наші пропозиції враховуються, а до наших думок прислухаються. Наразі, дані форуми, робочі наради дають змогу швидко вирішувати студентські проблеми, переймати та ділитись останнім досвідом в студентському самоврядуванні. Щодо обрання нового в.о. голови секретаріату Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві освіти та науки, молоді та спорту, то крок вперед в пробудження студентських лідерів після "літньої сплячки". Єдине у чому я впевнений - Вінниччина на сьогодні лідер у студентському русі, а ми будемо робити усе аби з нас брали приклад!!!



Переглядів: 4306
Поширень: 0