В рамках фестивалю депутати СПВ організували: акцію «Забий на шкідливі звички!», виставку плакатів, намальованих студентами різних ВНЗ міста на тематику «За здоровий спосіб життя! Проти шкідливих звичок!» та провели медичний квест «Ваше здоров’я», участь в якому прийняло понад 10 команд. Збором команд на квест по навчальних закладах міста також займались депутати студпарламенту.

Крім окремих акцій молоді парламентарі допомагали з пошуком волонтерів, наприклад, ведучих заходу якими були: Ксенія Саніна – Міс Студреспубліка 2010 та Ігор Цигвінцев – мер Студреспубліки 2012. Крім того в організації благодійного аукціону та зборі благодійних внесків допомагали учасниці та переможниці конкурсів краси, зокрема Марина Третьяк – переможниця ще одного з проектів Студентського Парламенту Вінниччини «Шукаємо наречену», які також були залучені завдяки зусиллям студентських депутатів. Відбором соціальних роликів для відеоряду, який відвідувачі заходу мали змогу переглянути увечері, коли стемніло, також займалися депутати студпарламенту.

Одним словом, депутати СПВ роботи не цуралися і викладались на всі сто відсотків. Серед активістів, які долучились до організації усіх вищеперечислених заходів відзначився голова комітету з питань навчально-правової роботи Молдован Роман та депутати: Ланова Анастасія, Павловський Ярослав і Михайло Підручняк.

За словами Молдована Романа: «Одним із завдань Студентського Парламенту Вінниччини є пропаганда здорового способу життя, тому ми не могли оминути увагою цей фестиваль, а тим більше відмовити в проханні допомогти з організацією».

Отож, СПВ закликає ставитись бережно до свого здоров’я та вести здоровий спосіб життя. Здоров’я – це найцінніше, що є у кожного з нас, тому піклуйтесь про його стан. Зичимо здоров’я! Вам на здоров’я!



Переглядів: 4032
Поширень: 0