довибори  до  СПВ

Надзвичайно насиченими та запеклими видались виборчі «баталії» у трьох ВНЗ Вінниці, де Студентський Парламент Вінниччини оголосив довибори до свого депутатського складу, внаслідок випуску більшої частини депутатів.

Наприклад, у Вінницькому коледжі НУХТ сам процес голосування пройшов без казусів, усього подали свої кандидатури три кандидати, і активність виборців також порадувала, адже явились на вибори більше 60% усіх студентів денної форми навчання. Саме виходячи із цього, можна уже судити про легітимність та прозорість виборів.

довибори  до  СПВ

"Як і очікували напередодні виборів, наші сподівання сьогодні підтвердились: на виборах до Студдентського Парламенту Вінниччини зросла явка, зросла кількість кандидатів у депутати, студенти по-серйозному сприймають цей процес. Радує той факт, що вибори проходять демократично і вперше за 2 роки існування у СтудПарламенті будуть представники Вінницької філії Київського інституту бізнесу і технологій та Вінницький фінансово-економічний університет", - прокоментував перший день виборів до СтудПарламенту його голова, Дмитро Слободянюк.



Переглядів: 4782
Поширень: 0