3 листопада 2012 року з 10.00-13.00 год. в приміщенні міжнародного товариства "Україна-Польща-Німеччина" (м. Вінниця, вул. Соборна 85, 2-й поверх, конференц-зал) пройде конкурсний відбір учасників до програми "Факультет міжнародного співробітництва та молодіжної громадської дипломатії".

НАГАДУЄМО: Програма "Факультет міжнародного співробітництва та молодіжної громадської дипломатії" проводиться за підтримки Державної служби молоді та спорту України.

Молодіжний дипломатичний корпус (МДК) - це пул активних представників НГО України, які володіють знаннями та навичками міжнародної комунікації, добре знаються на міжнародних відносинах, і які готові реалізовувати міжнародні проекти, спрямовані на вирішення нагальних проблем сьогодення, в тому числі формування позитивного образу України за кордоном, поширення української культури і мови в світі.

В рамках проекту передбачається:

1 етап (17 вересня – 3 листопада 2012 року). Проведення одноденних тренінгів у 27 регіонах України. Кількість учасників тренінгу 30 – 35 осіб. В ході тренінгу учасники ознайомляться з принципами та системою роботи ПАРЕ, МПА СНД, ПА ООН, буде проведений відбір учасників для Молодіжного дипломатичного корпусу та ін. Графік тренінгів додається.

2 етап (9 – 25 листопада2012 року). Проведення двох навчальних модулів для членів Молодіжного дипломатичного корпусу та засідання Молодіжної міжпарламентської асамблеї України у м. Київ.

3 етап Міжнародний блок. Мультиплікація.(2012 – 2014 рр.)

В рамках цього етапу будуть освітні семінари для молодих парламентаріїв і молодіжних лідерів України під час сесії МПА СНД, ПА РЄ та ПА ООН.

Мультиплікація: розробка та реалізація учасниками проектів, спрямованих на розвиток дружніх, партнерських, взаємовигідних відносин з громадськими організаціями іноземних держав, з міжнародними і міжурядовими інституціями.



Переглядів: 3746
Поширень: 0