«Я хотів би від Петра Олексійовича Порошенка передати вам електронну інтерактивну дошку, яка, я сподіваюсь, стане вам у нагоді і ви згадуватимете про нас коли працюватимете на ній», - передав подарунок керівник Вінницької кондитерської фабрики Міжнародної корпорації Roshen Олександр Білик.

Від Петра Попрошенка ВДПУ у подарунок отримав електронну інтернативну дошку

Він подякував студентам та керівництву університету за високоякісну підготовку кадрів, зазначивши, що на Вінницькій кондфабриці зараз працюють 64 спеціалісти, які закінчили вінницький педуніверситет. «Я вам щиро дякую за такий високий рівень підготовки кадрів і за те, вам можна довірити роботу на таких відповідальних ділянках нашого виробництва», - сказав О.Білик.

Від Петра Попрошенка ВДПУ у подарунок отримав електронну інтернативну дошку

Згадуючи своє студентське минуле, він побажав студентам не робити далекоглядні плани та чітко планувати своє майбутнє. «Здається, що майбутнє, воно десь далеко, але насправді – усе, що ви плануєте робіть швидко – 3-5 років максимум – немає багато часу. І тоді будь-який проект, чи це стосується держави, чи міста, чи підприємства, і навіть родини – потрібно реалізовувати дуже швидко. Тоді ви зможете щось зробити. Також потрібно чітко знати, що ти хочеш, коли ти хочеш і як ти думаєш це робити. Якщо не буде визначення – не буде успіху. Подивіться – пройшов рік і у Вінниці з’явився фонтан, ще рік – нова фабрика. Такі люди, як Петро Олексійович створюють умови для досягнення якісних результатів. Я впевнений, що ми зможемо вже за 3-5 років разом змінити кожний зі свого боку ситуацію на краще», - сказав О.Білик.

Проректор ВДПУ Олександр КриворучкоПроректор Вінницького державного педуніверситету ім.Коцюбинського Олександр Криворучко подякував за обіцяний подарунок від Петра Порошенка. «Петро Олексійович вкотре підтвердив, що він людина слова. Коли він в нас був ювілей 100-річчя університету і вітав нас, тоді з трибуни він пообіцяв, що подарує нашому новому музею інтерактивну дошку. Петро Порошенко тоді не лише пообіцяв, він ще й виконав, і він знає у що він вкладає кошти – він вкладає кошти у наше майбутнє, покоління, яке підростає. Ця дошка дійсно нам потрібна, так як вона сприятиме підвищенню освітнього рівня наших студентів», - сказав О.Криворучко.

Студенти університету також переконані, що тримати слово та виконувати обіцяне – є надзвичайно важливим. «Я була присутня на концерті, коли Петро Олексійович обіцяв подарувати дошку і не усі вірили, що це дійсно так буде. Коли нам повідомили, що цей подарунок буде - ми були дуже раді й поважаємо його за те, що стримав своє слово», - сказала студентка 2 курсу природничо-географічного факультету Вінницького державного педуніверситету Марія Соколовська.

Студенти ВДПУ

Дмитро Захарчук, студент 3 курсу природничо-географічного факультету Вінницького державного педуніверситету переконаний, що сучасний студент має навчатись за сучасними технологіями для високого рівня отримання знань. «Для студентів, звичайно потрібна сучасна техніка для навчального процесу, тому що, наприклад, цей подарунок він допоможе нам вдосконалити навчальний процес і вдосконалити наочність навчального процесу. Студенти зможуть краще сприймати інформацію та її засвоювати тим самим мати високий рівень знань», - сказав Д.Захарчук.

Нагадаємо, на День вчителя відомий український державний діяч Петро Порошенко привітав вінницький державний педуніверситет ім.Михайла Коцюбинського зі 100-річчям. Під час свого виступу він пообіцяв подарувати новому музею університету інтерактивну дошку.

Довідка:

Вінницький державний педагогічний університет ім. М.Коцюбинського свою історію розпочав у 1912 році з невеликого учительського інституту з трирічним терміном навчання, контингент студентів якого не перевищував 100 осіб. Нині тут здійснюється підготовка вчительських кадрів за денною та заочною формами навчання з 18 напрямів підготовки, які охоплюють практично усі шкільні предмети.

Контингент студентів становить 7000 осіб, в університеті функціонують шість інститутів. Навчально-виховний процес забезпечують 38 кафедр, на яких працює близько 500 викладачів, з них понад 300 мають науковий ступень та (або) вчене звання.

На базі університету щороку проводяться міжнародні, всеукраїнські, міжвузівські, обласні науково-практичні конференції та семінари.

Педуніверситет має 5 гуртожитків на 2800 місць. Працює санаторій-профілакторій «Педагог», де щорічно оздоровлюється 1000 студентів.

У 2001 р. введено в експлуатацію нову їдальню на 300 місць, у 2003 р. – два кафетерії, у 2009 р. – оновлено приміщення бібліотеки, у 2010 р. – відкрито спортивний комплекс зі штучним покриттям, зростає кількість сучасних засобів обчислювальної техніки.



Переглядів: 10445
Поширень: 0