презентація  найпотужнішої  молодіжної організації на теренах СНД

Міжнародна молодіжна організація «Співдружність» була створена у липні 2012 року. Ідея створення найпотужнішої площини співпраці найактивніших молодіжних лідерів країн-СНД під час семінару для молодих парламентарів СНД у м. Страсбург , Франція (січень 2012 року). На даний момент ведеться активна робота по відкриттю національних філій в країнах-учасниках СНД. Планується розширення географії організації та приєднання до сумісної діяльності молоді країн Прибалтії, Грузії, Східної Європи.

презентація  найпотужнішої  молодіжної організації на теренах СНД

«Коли ми взялися за розробку такого грандіозного проекту у Страсбурзі, - в усіх ініціаторів була ейфорія від відчуття, що саме ми творимо історію молодіжної політики СНД. Наразі, хоча наша організація існує зовсім короткий час, ми можемо пишатися тим, що у нашій команді працюють справжні фанати своєї справи, котрі прагнуть до створення єдиної платформи дружби та єдності прагнень та думок молоді СНД.», - говорить член правління ММГО «Співдружність» Ксенія Федорова (м. Москва, Російська Федерація)

презентація  найпотужнішої  молодіжної організації на теренах СНД

«Наша організація – єдина у своєму роді, адже не обов`язково бути представником однієї із громадських організацій чи інших спільнот, головне – мати прагнення стати корисним для творення майбутнього наших націй та народностей! Основна наша ціль – об`єднання молоді для захисту їх прав та законних інтересів,а також прагнення до дружби, взаєморозуміння та взаємодії між молоддю країн СНД, Прибалтики, Кавказу та інших країн євразійського простору. На мою думку, ми просто зобов`язані спільно творити історію, адже саме історія – наше спільне до коріння», - ділиться одна із активісток молодіжного руху СНД, член правління ММГО «Співдружність» Лук`яна Суворова.

презентація  найпотужнішої  молодіжної організації на теренах СНД

«У січні 2012 року мені пощастило стати учасником семінару для молодих парламентарів та молодіжних лідерів СНД у Франції. Це стало першим моїм вагомим кроком у громадській діяльності, адже саме там мені випала унікальна можливість спілкування із інтелектуальною молодою елітою країн євразійського простору. Енергія нових друзів та їх запал дав мені стимул до написання проекту про створення Міжпарламентської молодіжної асамблеї України, яка наразі об`єднує найактивнішу молодь України, сумісно із ще одним делегатом із України Юрієм Москаленком. Друзі із Російської Федерації, які ініціювали створення ММГО «Співдружність» ( Лук`яна та Ксенія) підтримали нашу ідею, це і стало фундаментом для нашої міцної дружби, яка, вірю, переросте у міцну дружбу між молоддю наших держав!», - ділиться враженнями віце-президент Молодіжної міжпарламентської асамблеї України, а також активістка Спілки молодіжних організацій Вінниччини Дарія Тихонова.

презентація  найпотужнішої  молодіжної організації на теренах СНД

«Дана презентація відкрила мені нові горизонти у діяльності в сфері молодіжної політики, адже активістки ММГО «Співдружність» нам презентували нереальні можливості у співпраці між молоддю країн СНД. Щороку під егідою співдружності на просторах Росії та інших країн проводиться велика кількість форумів та з`їздів («Діалог», «Селігер» , «Дні молоді Співдружності», «Перспектива», а також семінари у Страсбурзі), які відкривають нові можливості у реалізації спільних проектів, що стануть основою дружби народів євразійського простору. Особисто я зробила для себе певні висновки із даної зустрічі, що породили нові цілі та плани!», - говорить депутат Студентського Парламенту Вінниччини та член правління Міжпарламентської молодіжної асамблеї України Інна Масленчук.

презентація  найпотужнішої  молодіжної організації на теренах СНД

Дану зустріч відвідали заступник голови ММГО «Співдружність», а також представник Українського Молодіжного Форуму Євгенія Петрівська (м. Київ, Україна), Ігор Хохич – Директор Департаменту із питань молоді та комунікації Державної служби молоді та спорту України.

Євгенія Петрівська наголосила на тому, що успіх у співпраці української молоді із даною потужною молодіжною організацією залежить лише від бажання та ініціативи від самої молоді, адже відомим є явище пасивності осіб молодого віку у сфері молодіжної політики.

Презентація відбулася за ініціативи правління Міжпарламентської молодіжної асамблеї України.

Детальніше: www.facebook.com/groups/mmosodruzhestvo/



Переглядів: 7850
Поширень: 0