Студентки стали Хрещеними дітям-сиротам

На такий крок, дівчата пішли з легкігстю, але усвідомлюючи велику відповідальність. Зайшовши до кімнати та побачивши маленьких ангелочків, дівчата ледве стримали сльози. Під час переодягання малюків, дівчата обрали для себе своїх майбутніх похресників, ними стали діти різного віку, від шести місяців до одного року. Цими щасливими козаками стали: Боженюк Андрій ( 1.2 р), Козачишин Юрій (1,2 р), Василюк Олександр ( 6 місяців).

Студентки стали Хрещеними дітям-сиротам

Після знайомства з дітьми, хрещені понесли похресників до кімнати освячення. Рівно о 16:00, розпочалося Таінство Хрещення. Роздягнувши діток, хрещені мами приготували їх до купання. Усі малюки сприйняли хрещення по – різному, хтось сидів у матусь на ручках та оглядаючи все навкруги,хтось вередував та плакав.Але по закінченню, майже усі поринули у гарні сни. Тепер у цих діток є вірний друг – їх Ангел Охоронець, у кожного свій. В кінці Хрещення, Проторій В\'ячеслав блогословив новоспечених хрещених батьків та їх похресників.

Студентки стали Хрещеними дітям-сиротам

За словами дівчат:

- Деякі можуть зважитися усиновити дитину, але все ж ставши духовними батьками цих малюків, ми зробили велике добро, чимало важливіше, ніж усиновлення. Але це ще далеко не все, потрібно буде їх любити, як свою рідну дитину.



Переглядів: 8598
Поширень: 0