Прийдешніми вихідними у Львові, на базі Львівського національного технічного університету «Львівська політехніка» пройде І універсіада з «Що? Де? Коли?». Наше місто на ній представить єдина команда - студенти Вінницького національного технічного університету - КіПіШ, чемпіон області серед студентських команд.

Команда КіПіШ на даному турнірі буде представлена збірною гравців найсильніших команд технічного університету з 3-х інститутів. Найбільше гравців – четверо, з Інституту автомати електроніки та компютерних систем управління «ІнАЕКСУ» та по одному з інститутів екології та енергетики.

Інтелектуальні баталії будуть проходити 2 дні і у них будуть представлені 14 міст України та більше 25 вишів. Варто відмітити, що окрім вінницької делегації на турнірі, капітаном однієї з найсильніших студентських команд Києва є вінничанин Володимир Українець.

«Дуже радий, що нам випала така честь представити наш вуз тай рідне місто загалом на такому престижному турнірі. Окремо хотілось би подякувати Профкому ВНТУ та компанії «frog», які допомогли нам фінансово з поїздкою на цей турнір», - говорить Крещенко Ігор капітан команди КіПіШ.



Переглядів: 3560
Поширень: 0