благодійний концерт

Ініціатором проведення концерту стала студентка третього курсу факультету економіки та менеджменту, подруга Максима Олена Горовенко. Програма заходу включала номери різних напрямків: запальні танці, світові хіти у виконанні місцевих студентських талантів, номери оригінальних жанрів, але основою стали виступи команд КВН різних навчальних закладів Вінниці, яких налічувалось близько 10. Присутніми були і сам Максим з матір’ю. Як поділився Максим: «Від моїх друзів можна чекати чого завгодно, тому, коли дізнався про даний концерт особливо не здивувався, але тим не менше я вдячний їм за підтримку!».

благодійний концерт

На початку концерту в залі була встановлена скриня для благодійних внесків і кожен хто долучався до її наповнення отримував наклейку з емблемою благодійного руху започаткованого студентами ВТЕІ, під назвою «Я допомагаю». Цікаво, що даний концерт є вже другим заходом організованим активістами цього руху і за їх словами далеко не останнім. Організатори обіцяють, за змоги, допомагати подібним чином усім, хто потребує допомоги і дякують кожному, хто долучається до організованих ними заходів і, звичайно, командам КВН та людям, які не пошкодували власного часу та зусиль заради гарної справи!

благодійний концерт

За результатами благодійного концерту було зібрано 2 131 гривню. Для всіх, хто не потрапив на концерт і бажає допомогти – це можливо зробити перерахувавши будь-які кошти за наступними реквізитами:

Номер рахунку у ПриватБанку: 29244825509100 на ім’я Полторак Людмила Олександрівна.

Для поповнення на карту: 4149437726650185

Не будьте байдужими! Разом ми зможемо допомогти!



Переглядів: 5277
Поширень: 0