Другий рік поспіль у місті проходитиме загальноміський міжвузівський фестиваль самодіяльної творчості «Вінницька студентська весна». Стартував він 5 березня, а підсумки та оголошення переможців відбудуться 19 травня – під час святкування Дня Європи у Вінниці. У фестивалі візьмуть участь збірні команди з числа студентів усіх вишів Вінниці, на відміну від минулого року, коли до участі допускались тільки команди ВУЗів ІІІ-ІV рівнів акредитації. Наразі триває збір командних заявок на участь у заході. Заявку можна подати на електронну адресу [email protected]

Фестиваль проходитиме на конкурсній основі за такими видами та жанрами: вокальне, хореографічне та сценічне мистецтво, спортивний, інтелектуальний та соціальний напрямок.

Цього року команди-учасники «Вінницької студентської весни» змагатимуться за звання найкращої у 5-ти номінаціях: «Спорт», «КВК», «Видовищна програма», «Дебати» та «Соціальний проект». Номінація «Дебати» є цьогорічною новинкою. Ця номінаціє є інтелектуальною і дискутувати учасники будуть на студентські теми.

«Фестиваль є дійсно студентським святом – яскравим та незабутнім, - каже начальник відділу у справах молоді та туризму Руслан Анфілов. – Разом ми доведемо усім, що Вінниця є сучасним європейським студентським містом».

За загальною сумою балів, набраною у всіх етапах фестивалю, журі визначатиметься команда-переможець, якій присвоюється звання володаря гран-прі фестивалю. Під час святкування Дня Європи у Вінниці, на одному з відкритих майданчиків відбудеться гала-концерт та нагородження переможців фестивалю кубками, грамотами та грошовими винагородами. А вінничани та гості міста зможуть переглянути найцікавіші виступи талановитих учасників.



Переглядів: 3437
Поширень: 0